info@argiristravel.gr | (+30) 210 5772869 - (+30) 210 5782969

Powered by Google

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 120€

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

21/22/23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΦΡΟΣΥΝΗΣ

1) ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί από Ομόνοια και Μετρό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι με ενδιάμεση στάση για καφέ. Στη συνέχεια συνεχίζουμε για Αμφιλοχία για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά). Επόμενος σταθμός μας το  Μπιζάνι και επίσκεψη στο Μουσείο του Βρέλλη (προαιρετικά) με τα κέρινα ομοιώματα σε φυσικό μέγεθος, με σκηνές και πρόσωπα από την ιστορία της Ηπείρου.

ena

Θα δούμε το κρυφό σχολειό, τη σφαγή του Αλί Πασά, την κυρά Βασιλική, τους κλέφτες και τους αμαρτωλούς καθώς και πολλά άλλα πράγματα της ιστορίας μας. Άφιξη στα ξενοδοχείο μας στα Ιωάννινα, 

dyo

τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ ελεύθεροι στην πόλη των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

2) ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τους Κήπους. Χτισμένοι σε υψόμετρο 800 μ., που πήραν το όνομά τους από τους κήπους με τα οπωροφόρα και τα λουλούδια των παραδοσιακών σπιτιών. Για το πότισμά τους φροντίζει o Μπαγιώτικος (παραπόταμος του Βίκου), που περνάει μέσα από το χωριό. Οι Κήποι βρίσκονται στην καρδιά του Κεντρικού Ζαγορίου,

tria

εκεί όπου συναντιούνται τα όρη Μιτσικέλι και Τύμφη της βόρειας Πίνδου, σε απόσταση 39 χλμ. από τα Ιωάννινα. Το χωριό των περίπου 70 κατοίκων έχει πέτρινες βρύσες και καλντερίμια και ένα ψηλό καμπαναριό με ρολόι στο προαύλιο του ναού του Αγίου Νικολάου. Εδώ θα απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή, ανάμεσα από δάση και βουνά θα συναντήσουμε το περίφημο χωριό των Ζαγοριών, 

tesera1

pente1

το Μονοδένδρι, γεύμα μεσημεριανό (προαιρετικά). Όσοι θέλουνε να γνωριστούνε πραγματικά με τη φύση, μέσω μιας σύντομης πεζοπορίας, μπορούνε να πάνε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, όπου από το μπαλκόνι της θα δείτε με κομμένη την ανάσα το απόκοσμο θέαμα της χαράδρας του Βίκου η οποία είχε κηρυχτεί εθνικός δρυμός (1973) για να διαφυλαχθεί η σπάνια χλωρίδα του και πανίδα. Επιστροφή στα Ιωάννινα. Διανυκτέρευση.

3) ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας και εφόσον έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο του Περάματος (προαιρετικά) που βρίσκεται πλάι στη λίμνη, τέσσερα χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων, στο Πέραμα.

eksi1

Αποτελείται από πολλές διαδοχικές αίθουσες και διαδρόμους με σταλακτίτες, σταλαγμίτες, κουρτίνες και εντυπωσιακές κολώνες σε συμπλέγματα. Το 1956 βρέθηκαν απολιθωμένα δόντια και οστά της αρκούδας των σπηλαίων. Καταλαμβάνει έκταση 14.800 τ.μ. και η επισκέψιμη διαδρομή είναι συνολικά 1.100 μέτρα. Επιβίβαση στο πούλμαν για την λίμνη των Ιωαννίνων και όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το νησάκι της Ευφροσύνης και το σπίτι μουσείο που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς.

epta1

okto1

Παραμονή βόλτα, μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις γεμάτοι από όμορφες αναμνήσεις και με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 120€

(ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΥΝ 50€ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1) Μεταφορά, περιηγήσεις με πούλμαν.

2) Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στα Ιωάννινα

3) Συνοδός του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1. Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€

 2. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό/ είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπεύθυνων του γραφείου για το καλύτερο της εκδρομής αλλά και οι κανονισμοί που υπάρχουν ή θα ορισθούν από τους κρατικούς φορείς και των ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για την καταπολέμηση του Covid-19.

Κρατήστε τη θέση σας
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
Εισάγετε το επώνυμό σας
Εισάγετε το όνομά σας
Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το email σας
Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

*Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Πληροφορίες:

 • Διάρκεια: ΤΡΙΗΜΕΡΗ 21/22/23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022
 • Test Formas 1:
  Κρατήστε τη θέση σας
  Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
  Εισάγετε το επώνυμό σας
  Εισάγετε το όνομά σας
  Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το email σας
  Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
  Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

  *Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Δημοφιλής Προορισμός:

Σχετικές Εκδρομές

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ