info@argiristravel.gr | (+30) 210 5772869 - (+30) 210 5782969

Powered by Google

Λευκάδα - Κέρκυρα - Ιερά Μονή Φανερωμένης - Πηγές Αχέροντα - Ζάλογγο

 

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 27/10/17 ΕΩΣ 29/10/17

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ  

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΖΑΛΟΓΓΟ

 

1η  ΗΜΕΡΑ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση από το Περιστέρι το πρωί με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου. Στη συνέχεια περνώντας Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Δερβένι, Ακράτα, Αίγιο φτάνουμε στην πανέμορφη καλωδιακή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Το ταξίδι μας συνεχίζεται περνώντας το Μεσολόγγι για να καταλήξουμε στην Αμφιλοχία όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά.) Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Λευκάδα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, διανυκτέρευση. Το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν και να γευματίσουν στο λιμάνι της Λευκάδας με τις όμορφες ταβέρνες της.

2η  ΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Μετά το πρωινό μας  αναχωρούμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα. Θα επισκεφτούμε το Αχίλλειο το οποίο είναι μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κέρκυρας. Είναι το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας και βρίσκεται στον οικισμό Γαστούρι, περίπου 10 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας. Παραμονή και επίσκεψη στο παραμυθένιο παλάτι της θλιμμένης αυτοκράτειρας Σίσσυ. Συνεχίζουμε για το περίφημο Κανόνι που βρίσκεται στα νότια της χερσονήσου Παλαιόπολης. Ονομάστηκε Κανόνι όταν εγκαταστάθηκε εκεί η μονάδα του γαλλικού πυροβολικού το 1798. Ένα από τα κανόνια της πυροβολαρχίας βρίσκεται ακόμη στο τουριστικό περίπτερο. Παραμονή. Το ταξίδι μας συνεχίζεται για τον  Άγιο των Κερκυραίων, και πολιούχος του νησιού, ο θαυματουργός Άγιος, που έσωσε πολλές φορές το νησί των Φαιάκων με τα θαύματα του από την καταστροφή και την πείνα, στον οποίο προστρέχουν χιλιάδες πιστοί μέχρι και σήμερα αναζητώντας παρηγοριά και βοήθεια. Ο Άι-Σπυρίδωνας που δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στο νησί. Θα έχουμε τον χρόνο να γνωρίσουμε την Πλατεία Σπιανάδα τη μεγαλύτερη πλατεία στην Κέρκυρα αλλά και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια, μια πλατεία εντυπωσιακή όσο και ιστορική. Ο περίπατος στη Σπιανάδα είναι απολαυστικός και απαραίτητος, καθώς η θέα προς τη θάλασσα είναι υπέροχη. Περπατώντας στην πλατεία βλέπει κανείς και την Ιωνικού Ρυθμού Στέρνα που χτίστηκε προς τιμήν του Sir Thomas Maitland, Άγγλου Αρμοστή, ενώ μπορεί να αγοράσει και φραγκόσυκα από τους διάφορους πλανόδιους που βρίσκονται στην πλατεία. Στην πλατεία συνήθως θα ακούσετε κάποιο γκρουπάκι ή τη φιλαρμονική της πόλης να παίζει κλασική μουσική ή jazz. Στη Σπιανάδα τελείται και η Αναστάσιμη ακολουθία το Μ. Σάββατο. Ελεύθεροι να την γνωρίσετε. Επιβίβαση στο πούλμαν αναχώρηση για το λιμάνι της Κέρκυρας. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Άφιξη στην Λευκάδα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

                                                                                     

3η  ΗΜΕΡΑ: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Μετά το πρωινό μας και εφόσον έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Φανερωμένης. Το τέμπλο της μονής είναι αξιόλογο όπως και η εικόνα της Φανερωμένης. Εδώ μπορούμε να θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα προς την πόλη της Λευκάδας. Παραμονή, προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το χωριό Γλυκή που βρίσκεται στις όχθες του Αχέροντα. Από το χωριό αρχίζει το μονοπάτι που διασχίζει το περίφημο φαράγγι του Αχέροντα. Εδώ ανάμεσα στα πλατάνια και στα νερά θα απολαύσουμε τον καφέ μας και την μαγεία της φύσης. Επόμενος σταθμός μας το ιστορικό Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμίστηκαν με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Εδώ βρίσκεται και το Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου και θα δούμε και από απόσταση το μνημείο του Ζαλόγγου. Παραμονή. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση γεμάτοι από όμορφες αναμνήσεις και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ 145€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

(ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΥΝ 40€ )

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1) Μεταφορά με πούλμαν και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

2) Διαμονή σε ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια.

3) Όλα τα πρωινά μας στο ξενοδοχείο.

4) Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.

5) Συνοδός του γραφείου μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΛΟΓΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ  ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπεύθυνων του γραφείου.

Κρατήστε τη θέση σας
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
Εισάγετε το επώνυμό σας
Εισάγετε το όνομά σας
Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
Εισάγετε το email σας
Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

*Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Πληροφορίες:

 • Διάρκεια: Τριήμερη Οδική Εκδρομή
 • Test Formas 1:
  Κρατήστε τη θέση σας
  Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κράτησή σας
  Εισάγετε το επώνυμό σας
  Εισάγετε το όνομά σας
  Εισάγετε το σταθερό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το κινητό τηλέφωνό σας
  Εισάγετε το email σας
  Εισάγετε την διεύθυνση κατοικίας σας
  Αν έχετε περαιτέρω πληροφορίες ή παρατηρήσεις, μπορείτε να τις γράψετε στο παρακάτω πεδίο

  *Πατώντας "Αποστολή" δεν εξασφαλίζετε την κράτησή σας. Ο τουριστικός μας πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Σημεία Επιβίβασης

Σημεία Επιβίβασης:

 • Τουριστικό Γραφείο Argiris Travel (Τζων Κέννεντυ 84, Περιστέρι)
 • Σταθμός Μετρό Αγίου Αντωνίου - Σταθμός Μετρό Ανθουπόλεως
 • Οπουδήποτε μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας - Οπουδήποτε μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Argiris Travel

40 χρόνια προσφέρουμε
ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες
με σεβασμό στις ανάγκες
και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη.

Τζων Κέννεντυ 84, Περιστέρι

Τηλ.: (+30) 210 5772869

Τηλ.: (+30) 210 5782969

Φαξ: (+30) 210 5772869

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.